sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Korvapuustit

Klassikko ei kuole koskaan!
Korvapuusteja on mukava tehdä vierasvaraksi pakkaseen koska ne maistuvat lähes jokaiselle. Nämä tosin tällä kertaa meni kyllä isoäidin synttärikahvipöytään.

Taikina on ihan peruspullataikina ohjeesta tehty. Yleensä jauhopussien takana löytyy hyvä ohje :).

Täytteessä sovelsin hieman. Sekoitin huoneenlämpöisen voin sekaan remonssitäytettä n. 1,5 dl verran  ja runsaasti kanelia. Kannattaa koemaistaa välillä ettei kanelia tule liikaa. Tulee liian karvaan makuiseksi. Sokerin jätin pois koska täyte on todella makea jo itsessään.
Jos remonssitäytettä ei ole voi laittaa myös mantelimassaa joukkoon (n. 1 dl riittää). Tähän kannattaa lisätä sokeria!

Kaikki sekaisin ja levitetään normaaliin tapaan suorakulmaiseksi kaulitulle taikinapohjalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti