lauantai 6. heinäkuuta 2013

Hunajaiset grillikasvikset

Helppo tapa saada lihahimoisen miehen syömään kasviksia on kypsentää ne grillissä :).
Näin raavas grillimestari samalla grillatessaan kuola poskella pihvejänsä, valmistaa ohimennen myös terveellisen kasvislisukkeen perunoiden kanssa. Parasta kaikessa on se ettei erillistä kastiketta välttämättä tarvitse väsätä ateriaan.

Kasvislisäkkeeseen tarvitaan: 

1              alumiinivuoka
1 rkl         juoksevaa hunajaa
ripaus       suolaa
ripaus       pippuria

voiteluun  juoksevaa margariinia tai öljyä

Esim:        paprikaa ( kaikki värit sopii hyvin )
                kesäsipulia
                herkkusieniä
                kirsikkatomaattia
                punasipulia
                kesäkurpitsaa

Kasviksia voi vapaasti vaihdella oman maun mukaan.

1. Pilko kasvikset pienemmiksi.
2. Voitele vuoka ja kaada vihannekset vuokaan.
3. Lisää joukkoon hieman suolaa ja pippuria. Lopuksi n. 1 rkl juoksevaa hunajaa ( makuasia kuinka makeaksi vihannekset haluaa ).
4. Kypsennä grillissä, välillä sekoittaen n.15 min jolloin vihannekset jää hieman rapsakaksi.
5. Nauti hyvän pihvin ja perunoiden kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti