1 kpl sipuli
150 g savulohta
170 g jättikatkaravun pyrstöjä
tai
1 ps katkarapuja
2,5 dl ruokakermaa
200 g tuorejuustoa ( esim. katkarapu tai yrttitarha )
2-3 kpl kananmunaa
1 kpl sitruunan mehu
200 g mozzarella juustoraastetta
1. Kuullota sipuli.
2. Levitä sipuli, savulohi ja ravut esipaistetulle piirakkapohjalle ( kts. piirakkapohja (suolainen ).
3. Lisää juustoraaste.
4. Sekoita ruokakerma, tuorejuusto, kananmunat ja sitruunanmehu keskenään ja kaada piirakan päälle.
5. Paista uunin alatasolla 225-asteessa n. 30-35 min.
HUOM! Kuten varmaan huomasitkin, ohjeesta puuttuu suola. Tämä johtuu siksi että tuorejuustoissa ja savukaloissa on niin paljon suolaa jo itsestään etten nähnyt syytä lisätä sitä enempää piirakkaan.
Toivottavasti maistuu teillekin :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti