maanantai 7. tammikuuta 2013

savulohi-rapu piirastäyte

1 kpl              sipuli
150 g             savulohta

170 g             jättikatkaravun pyrstöjä
              tai
1 ps               katkarapuja

2,5 dl             ruokakermaa
200 g             tuorejuustoa ( esim. katkarapu tai yrttitarha )
2-3 kpl           kananmunaa
1 kpl              sitruunan mehu

200 g             mozzarella juustoraastetta

1. Kuullota sipuli.
2. Levitä sipuli, savulohi ja ravut esipaistetulle piirakkapohjalle ( kts. piirakkapohja (suolainen ).
3. Lisää juustoraaste.
4. Sekoita ruokakerma, tuorejuusto, kananmunat ja sitruunanmehu keskenään ja kaada piirakan päälle.
5. Paista uunin alatasolla 225-asteessa n. 30-35 min.

HUOM! Kuten varmaan huomasitkin, ohjeesta puuttuu suola. Tämä johtuu siksi että tuorejuustoissa ja savukaloissa on niin paljon suolaa jo itsestään etten nähnyt syytä lisätä sitä enempää piirakkaan.

Toivottavasti maistuu teillekin  :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti