4-5 kpl herkkusientä
180 g suolaveteen säilöttyjä haapa-ja kangasrouskuja
1 kpl vihreä paprika
1 kpl sipuli
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2-3 kpl kananmunaa
200 g kanttarelli tuorejuustoa
2,5 dl ruokakermaa
150 g mozzarella juustoa raastettuna
1. Kiehauta suolatut rouskut 2 kertaa puhtaassa vedessä ja huuhtele kunnolla. Näin saadaan poistettua liiallinen suola. Valuta kunnolla.
2. Kuullota silpotut sipuli ja paprika pannulla. Lisää viipaloidut herkkusienet.
3. Lisää joukkoon rouskut ja mausta suolalla ja pippurilla. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
4. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ( kts. ohje piirakkapohja (suolainen) ).
5. Ripottele juustoraaste tasaisesti täytteen päälle.
6. Sekoita kananmunat, ruokakerma ja tuorejuusto keskenään tasaiseksi massaksi ja kaada piirakan päälle.
7. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 30-35 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti