lauantai 2. helmikuuta 2013

kinkku-pekoni piirastäyte

1 kpl           sipuli
170 g          pekonia
1 kpl           punainen paprika
250 g          kinkkusuikaleita

2,5 dl          ruokakermaa
200 g         mietoa tuorejuustoa ( esim. maustamaton, ruohosipuli, yrttitarha )
2-3 kpl       kananmunaa

150 g         mozzarella juustoraastetta

ripaus         mustapippuria

1. Hienonna ja kuullota pannulla sipuli sekä paprika. Lisää joukkoon suikaloitu pekoni.
2. Levitä täyte esipaistetulle piirakkapohjalle ( kts. piirakkapohja (suolainen) ).
3. Lisää joukkoon kinkkusuikaleet ja juustoraaste.
4. Sekoita ruokakerma, tuorejuusto ja kananmunat keskenään tasaiseksi massaksi. Mausta halutessasi mustapippurilla.
5. Kaada massa piirakan päälle. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 30-35 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti