400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 kpl sipuli
1 kpl kananmuna
2 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 tl mustapippuria
3 kpl valkosipulinkynttä
1. Anna korppujauhojen turvota vedessä 5-10 min.
2. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, mausteet, kananmuna ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi.
3. Muotoile paksuksi tangoksi. Paista 200 asteessa n. 30 min.
HUOM! Jos haluat murekkeeseen mehevyyttä suosittelen lisäävän esim. hienonnettuja herkkusieniä.
Olen kokeillut sekä tuoreita että säilyke herkkusieniä ( 1 prk) . Molemmat toimivat mainiosti.
Lindströmin murekkeen saat kun lisäät 1-2 raastettua etikkapunajuurta mureketaikinaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti